malinmatildalundin

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Malin Lundin - 19 september 2012 22:56

För mig, så är du hela livet.  

Av Malin Lundin - 19 september 2012 22:48

Tråkat hela kvällen. Sysselsatt mig med att ha hårinpackning och sånt.. lala. Tråkade framför datorn.. och helt plötsligt så dyker Jokke upp hära. Gjorde fan min dag alltså! Söta älskade Joakim. 

Snacka om att jag vart helt glad å ba.. åååhh.. mojjs! Så nu ska jag pussa på min pojke innan det är dags att sova. Ser verkligen fram emot att ha sovmorgon imorgon och inte börja först 12! Så härligt! 


TTYL.

Av Malin Lundin - 19 september 2012 16:07

Kunde inte blogga igår. Sorry! 

Hade iallafall min första praktikdag igår, allt gick bra. Slutade redan vid 12 då jag skulle ner på min lillebrors skola där allt mediafolk (tidningar, radion, tvn) och pantamera väntade. Min lillebror har vunnit en pantamera tävling, så de kom och överraskade honom igår på skolan. De hade med sig en cykel, cykelhjälm och ett par hörlurar/headset. Han vart redigt chockad haha! Så himla kul att både sr, svt, kuriren, tv4 OSV kom och uppmärksammade Joel. Lite småtufft och gulligt ju! Pantamera hade åkt ända ifrån Norrköping för att överlämna hans priser, tufft!


Efter det så for jag hem och fixade middagen jag skulle ha med mig till stallet. For sen in till stan och köpte shampoo och balsam och for sen till stallet. Väl dära så käkade jag middag med Nathalie as usual, snackade med stallfolk, och hade markarbete med Joeri. Gick helt okej. Han var sjukt taggad, och sjukt stark. Hade typ inte kraften att rida han ordentligt, så det gick sådära. Helt okej, men hade kunnat gå bättre om jag hade varit mera skärpt. Men nåja! Lifes go on!

Kvällsfodrade sen ponnysarna och åkte hem strax före 9. 


Väl hemma så fick jag en enorm huvudvärk, vilket sen övergick till ett illamående som knappt går att beskriva alltså. Allt bara snurra för mig. Kunde inte alls röra mig. Låg i sängen och kunde knappt andas för illamåendet var så stort. Kunde knappt ens prata i telefon eller godnattsmsa med min älskling. USCH säger jag bara.. mådde inte alls bra. Lyckades dock ändå somna tillslut.. tur det.


IDAG då.. haft praktik 07.00-14.30 konstant huvudvärk hela dagen och det har jag fortfarande. Ska lägga mig och vila strax. Känns skönt att börja 12 imorgon. Tidig kväll + sovmorgon = minst 10 timmars sömn. Fan vad jag längtar! Ska bli så skönt att få sova och koppla av lite. Så mycket information, omställningar, nya saker och liknande på praktiken. Sliten tjej är bara förnamnet alltså!


TTYL.


 

Sliten tjej om något haha!



Presentation


Hallå! Jag som skriver på denna lilla blogg heter Malin, och jag är snart hela 17 år gammal. Går Vård&Omsorgsprogrammet och fritiden spenderar jag i stallet. Självklart lägger jag tid åt mina fina vänner och pojkvännen också! ♥

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards